Те, що батько-Сталін прописав: МОЗ РФ дозволив росіянам пити горілку кожен день

Фахівці ГНІЦПМ при Міністерстві охорони здоров'я РФ вважають, що чоловікам можна випивати 100 мл в день, нічим не ризикуючи. При цьому жінкам дозволено з низьким ризиком для здоров'я вживати 50 мл горілки щодня.

Сухе вино міцністю 13 градусів дозволено для жінок в кількості двох келихів в день. Працівники МОЗ вважають, що це не завдасть шкоди загальному стану людини навіть при щоденному вживанні, повідомляють Патріоти України.

Те ж саме стосується і келиха шампанського.

А ось підвищення градуса до 18 збільшує ризики для здоров'я. Наприклад, щоденне вживання 150 мл коктейлю означає низький ризик для чоловіків і середній для жінок.

Цінителі кріпленого вина також можуть завдати сильної шкоди здоров'ю, якщо будуть випивати чотири пляшки цього напою в тиждень. При вживанні трьох пляшок ризик знизиться до середнього, а однією - до низького.

Експерти з критикою поставилися до такого підходу, кажучи, що норми вживання спиртного суто індивідуальні. Необхідно враховувати масу тіла людини, стан організму і так далі.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...