Те, що неможливо було навіть за Януковича, намагаються провернути зараз: Суд прийняв до перегляду справу гвалтівників та вбивць Оксани Макар

Євген Краснощок, Максим Присяжнюк і Артур Погосян були засуджені до довічного ув'язнення, 15 і 14 років в'язниці відповідно.

Суд прийняв до розгляду заяву Євгена Краснощока, якого засудили до довічного ув'язнення за згвалтування і вбивство Оксани Макар, про перегляд вироку за нововиявленими обставинами. При цьому прийнято рішення доставити засудженого на час суду з колонії до Миколаєва. Про це свідчить відповідна ухвала Центрального районного суду Миколаєва, передають Патріоти України з посиланням на видання Преступности.НЕТ.

19 лютого суд прийняв рішення на період розгляду заяви засудженого про перегляд перевести його з Новгород-Сіверської виправній колонії № 31 до Миколаївського слідчого ізолятору.

Про подробиці заяви засудженого в документі не йдеться.

Нагадаємо, що в ніч на 10 березня 2012 року Присяжнюк, Краснощок і Погосян зґвалтували 18-річну Оксану Макар, а потім, щоб приховати сліди злочину, спробували її спалити живцем на покинутій будові. Незважаючи на спроби медиків врятувати потерпілу, дівчина померла.
Вирок убивцям винесли в листопаді 2012 року. Апеляційні скарги на вирок від представників потерпілої сторони і від обвинувачених судді відхилили. Вищий спецсуд з розгляду цивільних і кримінальних справ залишив у силі вирок вбивцям Оксани Макар.
Євген Краснощок, Максим Присяжнюк і Артур Погосян були засуджені до довічного ув'язнення, 15 і 14 років в'язниці відповідно. Погосяну і Присяжнюку терміни перерахували - відбування покарання для засуджених закінчиться в кінці 2024 і 2025 років - майже на рік раніше, ніж за початковим вироком.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...