"Театральність, некомпетентність і непрофесіоналізм", - експерт про скандальні заяви Савченко

В "справі Савченко" є питання і до ГПУ, і до самої Надії. Зокрема, дивує поведінка народного депутата.

Таку думку сайту "24" висловила юрист Анна Маляр, передають Патріоти України.

Зокрема, за словами юриста, Савченко мотивує своє виправдання тим, що всі ці дії, які вона не заперечує, були вчинені з метою якоїсь політичної провокації, створення сюрреалізму. "Савченко повинно бути відомо з таким досвідом тривалого кримінального переслідування, що на кваліфікацію її дій не впливатиме те, з яким мотивом вона це робила. Якщо ми говоримо про злочин – посягання на конституційний лад і захоплення влади, тут для кваліфікації мають значення дії, які вчинила Савченко. А чи вона це зробила через політичний авантюризм, сюрреалізм, помсту, незадоволення владою, або мрію до кінематографічного суїциду, – не має значення", – наголошує Маляр.

По-друге, зауважує Анна Маляр, навіщо Савченко на цих перемовинах, які показали правоохоронці, згадує ім’я своєї сестри? При тому, що Надія Савченко заявляє, що добре була обізнана в тому, що її пишуть і за нею стежать. Адже вона наражає на небезпеку власну сестру, наводить на неї додаткову підозру. Тоді не зрозуміло, чому ГПУ не говорить про роль сестри? Чи її ім’я згадане випадково, чи вона знала або брала участь? Тобто чи підозрює щось ГПУ?

"Кидається в очі те, що Савченко не зіставляє кінцеву мету з обсягом підготовчих робіт і необхідною кількістю людського ресурсу, який для цього потрібен. Не відчувається якась компетентність, підготовка. Це підштовхує багатьох людей на відчуття якоїсь театральності. Якщо Савченко не заперечує, що такі дії були, то не зрозуміло, чому вона так не професійно готувалася. По суті, вона планувала власний провал", – переконана Анна Маляр.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...