Телевізійники не встояли перед спокусою: Власниця найбільших грудей України стала зіркою серіалу (фото)

Надія Щербань має 11 розмір грудей. Крім ролі у серіалі вона була учасницею гумористичної команди "Вінницькі", також знімалась у кількох українських телешоу. Її запрошують у якості моделі для реклами дорогої жіночої білизни.

Вінничанка Надія Щербань днями знялась у новому телесеріалі, передають Патріоти України з посиланням на Вінниця.інфо.

"Нещодавно до мене звернулися представники серіалу. Спитали, чи я не проти стати героїнею однієї з серій. Вони мене знайшли у соціальних мережах. Я була не проти спробувати себе у новому амплуа. Коли погодилась, мене попросили відзняти на мобільний телефон одну із сцен. Як зрозуміла, на цю роль було ще кілька претенденток. Але кастинг пройшла я", - розповіла Надія.Після затвердження, вінничанка поїхала до Києва, де проходять зйомки. "Згідно ролі я прийшла до хіроманта. З проблемою того, що у мене постійно росте бюст. І я ніяк не можу цей процес зупинити. Які б ліки, чи зілля не пила. Він погодився мені допомогти. Навіть скликав медичний консиліум", - продовжує Надія.Зйомки тривали один день. Основний сюжет та назву серіалу дівчина не розголошує. Зауважує лише на тому, що на телебаченні він вийде цього літа.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...