Тема сміття не залишає Садового: Міський голова Львова нагородив кращого двірника турпоїздкою до ЄС (відео)

За старого старанного трудівника можна лише порадіти. Гарного відпочинку, пане Мирославе. Ви того заслуговуєте...

16 березня міський голова Львова Андрій Садовий оголосив результати голосування за найкращого двірника міста. У конкурсі переміг Мирослав Новоставський. Переможець отримав винагороду у розмірі посадового окладу, подяку та подорож у Краків, Прагу, Відень та Будапешт, - передають Патріоти України з посиланням на ZAXID.NET.

Конкурс відбувався на сторінці "Гарячої лінії міста". Кандидатуру Мирослава Новоставського висунули мешканці будинку, де він працює двірником.

"Треба жити у Львові, гордитися своїм містом і дбати про його чистоту. Не тільки для себе, а для людей. У мене, фактично, робота без графіку - поки люди вийдуть на роботу намагаюся, щоб вже було чисто. І не потрібно чекати, щоб начальник давав вказівку, а самому дбати про роботу і любити її", – сказав Мирослав Новоставський.

Чоловік не очікував на перемогу. У Європу поїде з дружиною. Це буде його перша подорож за кордон. Мер пообіцяв пообіцяв, що міськрада сприятиме у виготовленні для них закордонних паспортів.

Також Садовий нагородив подяками, грошовими винагородами у розмірі посадових окладів та сертифікатами на подорож у Кам'янець–Подільський 5 двірників, які набрали найбільшу кількість голосів у конкурсі. Йдеться про Галину Височанську (двірничка ЛКП "Рясне-403"), Михайла Новікова (ЛКП "Управитель"), Любов Залипську (ЛКП "Княже місто"), Надію Лабіш ("Старий Сихів"), Анну Дудку (ЛКП "Богданівка").

Посадовий оклад двірника становить 3,7 тис. грн, якщо він обслуговує одну ділянку. Якщо двірник бере додаткову площу для прибирання, то зарплата у нього більша. На конкурс мешканці подали кандидатури майже 120 двірників з 1933, що є у місті.

Міський голова також нагородив 6 працівників робітничих професій. Їм Андрій Садовий вручив подяку і екскурсійний тур Львовом. Зокрема, нагороду дали Петрові Гунько (слюсар-сантехнік ЛКП "Управитель"), Володимиру Шелюху (покрівельник ЛКП "Старий Львів"), Наталі Квятковській (малярка ЛКП "Затишне"), Роману Михасіву (електрик ЛКП "Богданівка"), Роману Салінському (столяр ЛКП "Варшавське-407).

У мерії обіцяють, що зроблять цей конкурс традиційним і щороку обиратиму найкращого двірника міста. Його будуть нагороджувати до Дня працівника житлово-комунального господарства, що святкують 16 березня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...