Температурні гойдалки: Синоптики дали прогноз, коли українцям чекати снігу

Похолодання, коли температура повітря в Україні буде опускатися до мінус 1-3 градусів, а вдень - коливатися біля позначки 0-3 градусів тепла, триватиме лише три-чотири дні.

Перші нічні заморозки в Україні очікуються в суботу, 10 листопада. Такий прогноз дав народний синоптик Леонід Горбань, передають Патріоти України.

Похолодання, коли температура повітря в Україні буде опускатися до мінус 1-3 градусів, а вдень - коливатися біля позначки 0-3 градусів тепла, триватиме лише три-чотири дні, після чого (з 20 листопада) знову потеплішає до 2-5 градусів.
«Потім з 22 по 27 листопада очікується серйозне зниження температури: до 5-11 градусів морозу вночі. Але з 28 по 30 листопада знову прийде потепління. Так що весь останній місяць осені в Україні будуть температурні гойдалки», - констатує Горбань.
14-16 листопада і 26-29 листопада можливі дощ та мокрий сніг.
Схожий прогноз на кінець осені - початок зими озвучив ще один народний синоптик - Володимир Деркач. За його словами, найближчим часом варто очікувати похолодання з дощами і поривами вітру. «З другої декади листопада в Україні місцями можливі нічні заморозки, а також опади, в тому числі і у вигляді снігу, які будуть супроводжуватися поривами вітру», - стверджує він.

Відзначимо, що прогноз про прийдешнє похолоданні підтверджують і в Українському гідрометцентрі.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...