Тепер чекаємо звіту Тимошенко: Порошенко задекларував доходи і вказав, на що їх витратить

Президент України Петро Порошенко задекларував 60 млн грн (10 млн і 50 млн) дивідендів, які надійшли від Фонду "Прайм Ессетс Капітал".

"Збільшення задекларованих сум не пов'язано з ростом матеріального достатку. Справа в тому, що дивіденди не виплачувалися протягом трьох років, коли кошти спрямовувалися на благодійність, на підтримку української армії і т.д", – відзначили в прес-службі, передають Патріоти України.

Уточнюється, що президент направить дивіденди, що надходять за період 2015-2018 років, на розвиток державності, ідей євроатлантичної інтеграції, підтримку створення єдиної помісної православної церкви, а також української мови.

"Задекларована сьогодні сума не пов’язана із доходами від продажу "Кузні на Рибальському", оскільки вони ще не надходили на рахунок Петра Порошенка як фізичної особи. Кошти від покупця перераховуватимуться юридичним особам продавців поступово протягом кількох років. Після перерахування перших траншів як дивідендів на рахунок фізичної особи вони будуть задекларовані", – додали у відомстві.

Також уточнюється, що глава держави на політичну рекламу витрачає власні кошти, а не за рахунок бюджету.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...