Тепер гуляє серед курей: На Волині родина з дев'ятьма дітьми прихистила на зиму лелеку (відео)

Багатодітна сім'я з села Стобихівка Волинської області прихистила на зиму лелеку, яка не змогла полетіти в теплі краї.

Як ідеться в сюжеті ТСН, всю зиму дев'ять дітей сім'ї Осадчук годували і зігрівали хворого лелеку, щоб тепер, навесні, він уже сильний і здоровий зустрів своїх родичів з вирію, передають Патріоти України.

Восени знесилену птицю на своєму обійсті знайшов глава сім'ї Володимир. Лелека хоч і був сильно ослаблений, гордо ходив серед курей. З ними ж він і залишився зимувати.
Господарі підгодовували птахів, поки не стало зовсім холодно, а потім забрали в приміщення з іншими домашніми птахами. З птахами він живе мирно, хоча вже проявив лідерські якості, посягнувши на авторитет "місцевого" індика. Всі дев'ять дітей сім'ї дбали про птаха, годували і зігрівали його всю зиму. Гуляють діти з птахом теж разом, а ось в будинок птицю не беруть. Рибу для лелеки спеціально купують в магазині, а ось восени він навіть сам ловив жаб, мишей і навіть вужа.
Скоро родичі лелеки повинні повернутися з вирію. А тим часом в сім'ї вірять, що, якщо птах і приєднається до своїх родичів, все одно до них повернеться, і не один, а вже з десятою дитиною.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...