Тернопільський депутат побив жінку-поліцейського (відео)

У Тернополі депутат обласної ради від "Свободи" побив поліцейських, серед яких також була жінка.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в області, передають Патріоти України.

Так, депутат зателефонував у поліцію і повідомив про порушення правил дорожнього руху 21 листопада о 16:50. "На вулиці Замковій водій автомобіля Daewoo Lanos припаркував свій автомобіль з порушенням правил дорожнього руху. Однак до приїзду поліції порушник покинув місце зупинки, а заявник - депутат Тернопільської облради - безпідставно почав вести себе агресивно і неадекватно", - сказано в повідомленні.

За словами командира роти патрульної поліції №4 Юрія Гоіка, людина в інвалідному візку не реагував на зауваження людей в формі, а потім напав на поліцейських, зірвав жетон і вихопив рацію. Патрульні намагалися заспокоїти дебошира. Чоловік пообіцяв поводитися адекватно. Однак, коли патрульні відпустили його руки, він схопив дівчину-поліцейську за волосся, а потім впав з інвалідного візка, потягнувши її за собою і пошкодивши мобільний телефон інспектора.

"У патрульного - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліцейської закрита черепно-мозкова травма, забій м'яких тканин волосистої частини голови і струс", - розповіли в поліції.

Водночас місцеве видання "Про все" з'ясувало, що мова йде про депутата облради від фракції "Свобода" Олександра Башту, який, до речі, пересувається на інвалідному візку.

Журналісти дізналися у фігуранта цього інциденту його версію. За словами депутата, він приїхав у пенсійний фонд, проте на паркувальному місці для інвалідів стояла машина таксі. Він нібито почав спілкуватися із таксистом, вимагав виїхати з цього місця, проте таксист відмовився. Депутат викликав поліцію. Поки поліцейські приїхали на виклик таксист поїхав. Під час спілкування з ними і сталася сварка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...