Терорист "ДНР" вибухнув погрозами на адресу українців і зізнався в підготовці теракту проти цивільних

Бойовик пообіцяв викласти ''з укропітеків найбільший неїстівний тризуб на асфальті"...

Терорист, командир розвідувальної роти "ДНР" Максим Тхоржевський з позивним "Ольхон" відкрито зізнався в підготовці теракту проти мирних українців. Свої загрози він опублікував в забороненій в Україні соцмережі ВКонтакте під ніком Василь Петрович, повідомляє в Twitter Necro Mancer, передають Патріоти України.

"Я так розумію, це відкрите визнання в підготовці терактів проти цивільних осіб. Спасибі, що попередив. #Ольхон", - підписав скріншот блогер.

У повідомленні терориста зокрема йдеться про таке: "С "укропитеками" я воюю из идейных соображений . Прощать их не собираюсь , воевать с ними буду всегда и везде. "Укропитеки" для меня, как пыль в доме, которую я убираю во время уборки. И "укропитеки" - это те, кто посмел крикнуть "бандеровское" приветствие и сходить на марш в его честь. И если вы когда-нибудь во время своих маршей "очень патриотично разлетитесь по кустам" или из вашего марша "выложат самый несъедобный тризуб на асфальте" и вас потом зае*утся собирать в мешки черного цвета из полиэтилена, то вы сами напросились", - написав він.

Крім того, він звернувся з погрозами і українською мовою.

"Як ви самі розумієте, за пролиту кров вами треба тримати відповідь. Весь цей час, я провів не дарма, і ми з друзями чудово підготувалися до зустрічі з вами в цьому році. Вас ще занадто багато безкарно бродить по Україні... Так що "жовто -блакитні ху*пльоти", до швидких зустрічей і йдіть потренируйтесь куди-небудь сходіть, щоб нам було цікаво вас" відправляти на Місяць", - написав терорист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...