Терорист пригадав, як хотів підірвати Донецьку ОДА

Екс-командир батальйону «Восток» Олександр Ходаковський поділився спогадами про те, як в кінці травня 2014 року він дав команду занести вибухівку в будівлю Донецької облдержадміністрації, захоплену на той момент прихильниками «ДНР».

Олександр Ходаковський

Як передають Патріоти України, на своїй сторінці в соцмережі Ходаковський написав:«Продолжу смущать „референдумом“. Я уважаю Андрея Пургина, Алексея Александрова и многих других за идейность и последовательность — но это персонализированное уважение. Вокруг них вращалось столько развеселого народу, что свое отношение ко всему происходящему за нашими спинами, пока мы пытались спешно организовать пояс спасения, я выразил двадцать восьмого мая четырнадцатого года, когда окружил штаб всех масонских лож в виде областной госадминистрации, дал команду занести в лифтовые шахты пятнадцать бочек состава, аналогичного напалму, обозначил, что на эвакуацию всех и вся даю сорок минут времени, и начал отсчет. Вы знаете — никто не усомнился не только в том, что я это сделаю, но даже в моем праве это сделать. А я не участвовал в референдуме, и даже не ходил голосовать — не до того было…».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...