Терористи активізувались під Маріуполем: У штабі АТО оприлюднили тривожні новини з фронту

Станом на 6 серпня 2017 року ситуація на Донбасі продовжувала залишатися напруженою, але контрольованою українською армією. Якщо вдень терористи активно атакували позиції поблизу Авдіївки, то вже до вечора центр протистояння змістився ближче до Маріуполя.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Після 18 годин бандити двічі били по наших укріпленнях поблизу Водяного з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів і стрілецької зброї. У результаті одного з таких обстрілів один український боєць отримав поранення. Крім того, в черговий раз, грубо порушуючи Мінські домовленості, злочинці застосовували 120-міліметровий міномет неподалік Широкиного і Павлополя", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що близько 21 години ще один український захисник отримав поранення в результаті ворожого обстрілу опорного пункту в районі Новотроїцького. У відповідь сили АТО накрили терористів щільним вогнем із великокаліберних кулеметів.

Ще одним свідченням порушення домовленостей про припинення вогню є те, що близько 22:00 окупанти випустили близько 18 снарядів з реактивної системи залпового вогню під Широкиним. Більше того, на Луганському напрямку вони двічі застосовували стрілецьку зброю й автоматичні гранатомети неподалік Новоалександрівки і Новотошківського.

В цілому 6 серпня ворог порушив перемир'я 18 разів і поранив двох українських військових.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...