Терористи "ДНР" озвучили перелік "екстремістських" організацій, матеріалів і книг

З початку 2016 року на території ОРДО були визнані «екстремістськими» і заборонені п'ятдесят шість організацій, матеріалів і книг.

Про це повідомили в прес-службі так званого «Верховного суду ДНР», передають Патріоти України.

У ОРДО відзначили: «У 2016 році на території Донецької Народної Республіки була визнана екстремістською і заборонена діяльність двох організацій і 20 книг і матеріалів, в 2017-м - чотирьох організацій і 17 книг і матеріалів, в 2018 році заборонена діяльність однієї організації і 12 книг і матеріалів».

При цьому в «верховному суді» відзначили, що «екстремістськими» визнані релігійне об'єднання «Свідки Єгови», батальйон «Донбас», «Центральне духовне управління мусульман - Донбаський муфтіят», міжнародне об'єднання «Кров і Честь».

Серед заборонених книг і матеріалів - «Десіонізація» Валерія Ємельянова, «Удар русских богов» Володимира Істархова, «Чого насправді вчить Біблія?» і «Добра звістка від Бога», Російська Кухня, Азбука «Домашнього тероризму».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...