Терористи влаштували "пекло" на Донбасі, багато поранених бійців АТО (відео)

Минулої доби, 25 квітня, на фронті російсько-української війни загарбники здійснили 76 обстрілів позицій Збройних сил України.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО, передають Патріоти України.

Бойовики російсько-окупаційних угруповань продовжують застосовувати заборонене Мінськими угодами озброєння.

Зокрема на Луганському напрямку із реактивних систем залпового вогню, а також 152-мм артилерії, мінометів калібру 120 мм та озброєння танку агресор обстріляв наші укріплення поблизу Новолуганського. Також 152-мм артилерію та 82-мм міномети ворог застосував поблизу Світлодарська, 122-мм артилерійські системи, 120- і 82-мм міномети та озброєння БМП – під Луганським і Новгородським, 122-мм артилерію – в районі Зайцевого, а 120- та 82-мм міномети – неподалік Троїцького.

Крім цього, по оборонцях Новозванівки російські окупанти й колаборанти вели вогонь із 120-мм мінометів, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів, під Новоселівкою – із танку, мінометів калібру 82-мм, гранатометів та озброєння БМП, а також зі стрілецької зброї – в районі Малинового.

На Донецькому напрямку із заборонених 120-мм мінометів і гранатометів обстріляні оборонці Верхньоторецького, шахти Бутівки, Водяного та Гнутового. Також із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по захисниках Авдіївки, з озброєння БМП – під Талаківкою, Богданівкою та поблизу шахти Бутівки, зі гранатометів – біля Кам’янки, з великокаліберних кулеметів – поблизу Павлополя, Гнутового, Славного, Красногорівки, Невельського, Верхньоторецького та Пісків, а зі стрілецької зброї – по оборонцях Широкина, Лебединського, Гнутового та Пищевика.

Крім цього, в районі Талаківки та Гнутового – бойовики російсько-окупаційних угруповань застосували протитанковий ракетний комплекс.

Внаслідок ворожого вогню вісім українських захисників зазнали поранення. Ще троє наших військовослужбовців – отримали бойове травмування. Постраждалих воїнів оперативно доправлено до лікувальних закладів, їм надано медичну допомогу.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...