Тест на алкоголь проходити відмовився: У Києві банкір розчавив пішохода

На Мінському проспекті в Києві, між автобусною станцією та супермаркетом, сталася аварія: водій автомобіля Lexus збив чоловіка-пішохода.

Про це пише спільнота "Київ Оперативний" на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Водієм автомобіля Lexus виявився Заруда Ігор Віталійович. Непроста людина. Заступник голови правління ПАТ "Банк 3/4". Тест на стан алкогольного сп'яніння на місці проходити відмовився, на Визволителів їхати теж відмовляється. На місці аварії сильно скаржився на біль в серці", - розповіли в співтоваристві.

Згідно з інформацією, лікарі "швидкої" завезли Заруду в Діагностичний Центр на Кондратюка, 8, де не роблять забір крові на подібні аналізи.

"І так - приїхав в лікарню, водій відмовився від госпіталізації. Інформацію про ДТП отримали від С14", - відзначили в повідомленні.

Від отриманих травм збитий чоловік помер. Йому було 33 роки. Без батька залишилося двоє дітей, молодшому з них - всього два роки. Дружина загиблого стверджує, що чоловік був абсолютно тверезий і відлучився на пару хвилин в магазин.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...