"Ті з росіян, хто поїде в Україну на танках - їм буде плювати на візовий режим," - Цимбалюк

Введення Україною віз з Росією ніяк не підсилить безпеку держави, тому від цієї ідеї краще відмовитися.

Роман Цимбалюк

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів єдиний акредитований кореспондент українських ЗМІ в РФ Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

"Я на сьогоднішній день не бачу, як введення віз посилить безпеку нашої держави. Тому, мені здається, дискусія подальша недоречна. Ті з росіян, хто поїде в Україну на танках - їм буде плювати на візовий режим. А просто небажані елементи можуть фільтрувати наші правоохоронні органи, якщо вони працюють", - сказав журналіст.

На думку Цимбалюка, таке рішення не дасть жодної практичної користі. "Отримаємо тільки заходи у відповідь, скоротимо цінність українського паспорта за кількістю країн із безвізовим в'їздом. Мені здається - це недалекоглядно", - зазначив журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...