"Тягнулася до телефону": Стали відомі подробиці загадкового вбивства студентки під Житомиром (відео)

На Житомирщині розшукують вбивцю 20-річної студентки Ганни Голубенко, яка пішла з дому ще 2 серпня, а через кілька днів її знайшли мертвою в лісосмузі біля траси поблизу села Бондарці.
Загибла Анна Голубенко

Бездиханне тіло дівчини виявив місцевий житель, який збирав горіхи і почув неприємний запах. Він підійшов ближче до яру і побачив, що з-під шиферу стирчить жіноча рука, передають Патріоти України.

Анна навчалася в місцевому педагогічному університеті, була з благонадійною сім'ї, репутацію також мала гарну. Тривогу рідні забили не відразу, тому що думали, що вона може бути в гостях у друзів. Як дівчина виявилася в лісосмузі біля траси за 20 кілометрів від свого будинку - невідомо.

"Мобільний телефон, як ніби вона тягнулася ще подзвонити... Одягнена була легко, не роздягнена. Всі речі були при ній, золотий ланцюжок, сумочка, мобільний телефон дорогий - нічого не вкрадено", - розповів свідок Микола Литвиненко.

Крім того, чоловік зазначив, що за чотири дні до виявлення трупа робочі, які проїжджали через місце, де лежало тіло дівчини, помітили їдкий неприємний запах, але проігнорували це. Пізніше на цей запах відреагувала його собака, яка і привела місцевого жителя до страшної знахідки. Також Литвиненко впевнений, що ті, хто викинув вбиту в лісі, знав це місце, оскільки, проїжджаючи вночі по дорозі, помітити ярок, куди вбивці сховали труп, не так легко.

Те, що це саме зникла студентка, у слідчих сумнівів не було - її впізнали за особливими прикметами. Самогубство в поліції відкидають, але від чого саме дівчина померла - поки не розголошують. Слідчі намагаються відтворити її пересування в день зникнення. Є інформація, що вона хотіла влаштуватися на роботу в Києві.

"Поліцією було започатковано низку розшукових заходів, перевірялося оточення і перевірялося, чи знаходиться вона в столиці", - пояснила інспектор відділу зі зв'язків з громадськістю поліції в Житомирській області Наталія Тимчук.

Правоохоронці відкрили провадження за статтею про вбивство. "Мати дівчини звернулася в поліцію 6 серпня. Ми можемо стверджувати, що на момент подачі заяви дівчина вже була мертва", - констатувала представник поліції.

У той же час рідні загиблої з пресою не спілкуються. Єдине, що говорить сестра Ганни - в родині й гадки не мають, що могло статися. "Вийшла з дому і не прийшла, більше ніякої інформації немає. Поки ніяких свідчень ми давати не можемо, тому що йде слідство", - пояснила вона.

У поліції чекають результатів експертизи, яка дасть відповідь на питання про причини смерті дівчини. Вбивцю шукають серед знайомих студентки, але не виключають і версії, що дівчина могла напередодні зникнення з кимось познайомитися.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...