Тікаючи від поліції, п'яний водій заснув у кущах

У Херсоні поліцейські затримали водія без прав і свідоцтва про реєстрацію автомобіля, вміст алкоголю в крові якого в 13 разів перевищував допустиму норму.

У Херсоні патрульні спробували зупинити автомобіль Mercedes-Benz, який порушував правила дорожнього руху, проте водій прискорився і спробував сховатися, - повідомила прес-служба патрульної поліції у Facebook, передають Патріоти України.
"На постійні вимоги поліцейських зупинитися водій не звертав уваги. Зрештою його заблокували в провулку ... Тоді порушник вискочив з автомобіля і продовжив бігти далі, проте поліцейські наздогнали його і затримали", - розповіли в поліції.
У водія були ознаки алкогольного сп'яніння, а перевірка на драгері показала, що вміст алкоголю в його крові (2,45 проміле) майже в 13 разів перевищує допустиму норму.
У 33-річного порушника не було водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тому на нього склали адмінматеріали за ст. 122-2 (невиконання вимоги про зупинку), ст. 126 (керування без відповідних документів) та ст. 130 (керування в стані сп'яніння).

Mercedes-Benz евакуювали на штрафмайданчик. "Під час завантаження транспортного засобу на евакуатор до інспекторів звернувся житель розташованого поруч будинку. Він повідомив, що в кущах біля його двору лежить невідомий. Як виявилося, це був той самий водій-утікач, він заснув прямо на вулиці. Поліцейські розбудили чоловіка і передали його батьку. Від допомоги лікарів він відмовився", - розповіли в поліції.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...