"Тільки після гри зі збірною Марса": Федерація футболу України відреагувала на пропозицію з "братньої" Росії

Заяву українських футбольних функціонерів було зроблено після того, як глава Sport for all Яніс Кузінс висловився про можливість організації матчу між Україною і Росією.

Федерація футболу України відреагувала на пропозицію організації Sport for all про проведення в найближчому майбутньому товариського матчу зі збірною Росії. «Товариський матч Україна — Росія найближчим часом? Справді??? Так, але за нинішніх умов тільки після матчу збірна України — збірна планети Марс! Анонс поєдинку Україна — країна-агресор з „ініціативи організації Sport for all“ поширило чимало українських та ще більше російських ЗМІ. Це справді було смішно!», - написала прес-служба ФФУ на своїй офіційній сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Заяву українських футбольних функціонерів було зроблено після того, як глава Sport for all Яніс Кузінс висловився про можливість організації матчу між Україною і Росією. «Гра повинна відбутися на нейтральній території - наприклад, в Сербії, яка з логістичної точки зору зручна як для українських, так і російських уболівальників. Ми сподіваємося, що всі сторони нас почують і підтримають цю ініціативу. Ми впевнені, що спортивні заходи за участю спортсменів з двох країн можуть проходити в дружній атмосфері», - зазначив Кузінс, додавши при цьому, що спаринг зовсім не обов'язково проводити під егідою УЄФА, оскільки Європейський футбольний союз розводить українські та російські команди в клубних змаганнях і на рівні збірних, починаючи з 2014 року.

Примітно, що сам глава організації Sport for all протягом довгого часу відкрито підтримує політику глави Російської Федерації, ділячись захопленими постами про діяльність президента країни-агресора на своїй сторінці в Facebook. Яка, правда, особливою популярністю не користується - у Яніса всього 143 підписника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...