"Тітка Віка проти британської військової лабораторії": На Росії висунули свою версію отруєння Скрипаля

Племінниця отруєного колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля, Вікторія Скрипаль в ефірі російського телеканалу заявила, що екс-ГРУшник і його дочка нібито не контактували з нервово-паралітичною отрутою "Новачок", а отруїлися морепродуктами.

Вікторія Скрипаль

Так, Вікторія Скрипаль висловила подив через засекреченість даних про замовлення Скрипалів в місцевій піцерії, - передають Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс".

"Чому ця інформація засекречена? Вони що там їли якесь блюдо, яке можна їсти або воно заборонено в Англії? Перші ознаки, коли їх знайшли, дуже схожі на отруєння рибопродуктами", - сказала вона.

Крім того, родичці Скрипалів невтямки, куди поділися домашні тварини, які перебували в будинку колишнього розвідника. "У цьому будинку, крім Юлії та Сергія Вікторовича, знаходилися два кота і дві морські свинки. Одного кота сусіди бачили вибігаючим з дому. Якщо їх труять газом "Новачок", то тварини чому вижили?" - сказала вона.

Абсурдну заяву родички Скрипалів викликало бурхливу реакцію в соцмережах. "Родичка тітка Віка проти британської військової лабораторії. Битва століття. Раз все перетворилося на фарс, війни, слава богу, не буде", - написав журналіст Тимур Олевський на своїй сторінці в Facebook.

Користувачі відразу підхопили саркастичний настрій журналіста і виявилися солідарні з його думкою. "Хвилююся за кота!", "Задалась запитанням тітка. Ну, хоча б риба! А не гречка", "З такими родичами і ворогів не треба", "Сьогодні вона зірка в телевізорі. Щось довго готували", - пишуть вони.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...