"Тітушки" святих отців б'ють без попереджень: Перший коментар ветерана АТО, що постраждав від раптового нападу під церквою УПЦ

Потерпілий в ході бійки з «православними тітушками» Московського патріархату боєць АТО не вірить поліції.

Про це він повідомив під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України.

«Близько 15 годин. Центр міста. З товаришем йшли, купили ляльку. Поклали, сфотографували. Стояли кілька хвилин, ніхто не виходив. Вибігає охоронець, забирає ляльку, забирає в сторожку. Підходимо запитуємо – навіщо ти вкрав нашу ляльку? У відповідь посмішки і дзвінок по телефону. Ну добре, стоїмо чекаємо, нічого не відбувається», – зазначив боєць АТО Олександр.

За його словами, після цього з церкви вийшов чоловік і почав розмовляти з ними на релігійні теми. «Людина вийшла з церкви, відвела нас в стороночку, дуже поважна така, виходимо з території, ми стоїмо розмовляємо на релігійні теми, тихо спокійно, куримо. Під’їжджає автобус, вискакують двоє людей в масках. Підбігають заливають лице перцевим балончиком і ногами просто вбивають. Рентген ви вже бачили в мережі», – підкреслив він.

Тепер, за словами Олександра, йому необхідно 15 тисяч гривень на операцію для поламаної руки. При цьому йому вже дзвонили з Києва та області. «Мені дзвонив Київ, мені дзвонила область, мені дзвонило міське управління поліції. Півгодини тому мені дзвонив дільничний, намагався уточнити мої дані», – сказав він.

Нагадаємо, в суботу, 6 січня, в Запоріжжі побили учасників АТО, які принесли ляльку до храму УПЦ МП. Так, У одного хлопця зламана рука, інший відбувся синцями та синцями.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...