"Это ад": Окупований Крим на межі нової екокатастрофи (фото)

На одному з пагорбів у районі висоти Гірська в окупованому Севастополі (Крим) невідомі викинули до 20 бочок із мазутом.

Про це повідомив місцевий житель Денис Большаков у спільноті "Чорний список" у соцмережі "Вконтакте", оприлюднивши відповідні фото, передають Патріоти України.

"Це перейшло всі межі. Протягом тижня тварі, нелюди, мр*зи нагадили на екологічну обстановку Фіолента, і без того складну. В районі висоти Гірська тупо і рішуче на лоно природи викинуті бочки з мазутом. Повні, частина вже розлита. Підкажіть, куди звертатися? Цікавлять аспекти покарання цих убл*дків і питання можливості прибрати все це пекло", — пише Денис.

У коментарях користувачі відзначили, що підозрюють військових. Також вони гадають, що це може бути відпрацьоване масло, яке зливають на станціях техобслуговування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...