"Это химатака, мы задыхаемся!'': У Росії влаштували бунт із зверненням до Путіна (відео)

Жителі башкирського Сібая записали звернення до президента Росії Володимира Путіна, в якому попросили його звернути увагу на екологічну катастрофу в місті.

У відеозверненні президента РФ попросили втрутитися в ситуацію і припинити будівництво цементного заводу на території міста, а також призупинити діяльність заводу бурових реагентів, який викидає в повітря отруйні речовини, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Дружина одного з місцевих шахтарів розповіла, що гірники працювали в шахті з великими порушеннями - за її словами, її чоловік їздив в шахті на машині без гальм і скла на вікнах.

Ще один житель розповів, що в місті пропали комарі і птиці: "От нас это все скрывают! У меня загнило ухо от этого".

Інша городянка розповіла, що в квартиру потрапляють викиди через відкрите вікно. "Это просто химическая атака! Мы задыхаемся от того, что делает огромные выбросы завод химреагентов. Это двойная атака на людей! Завод делает такие выбросы, что черные тучи над городом, дышать невозможно!", - сказала вона.

Як повідомляє "Дождь", в Сібаї 10 лютого було зафіксоване 23-кратне перевищення гранично допустимої концентрації діоксиду сірки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...