"Это мне одному кажется, что происходящее напоминает что-то подобное "Синему киту": Журналіст про масові отруєння в українських школах та російський слід

Правоохоронцям вже пора б припиняти відкривати справи тільки за статтею «хуліганство».

Віталій Рябошапка

Український журналіст і блогер Віталій Рябошапка на своїй сторінці в Facebook пише, що хвиля отруєнь невідомим газом, яка прокотилася по українським школам, нагадує флеш-моб, схожий на зловісного «Синього кита», передають Патріоти України.
«Это мне одному кажется, что происходящее все больше напоминает флеш-моб или что-то подобное зловещему «Синему киту»? И что корни, организаторов и вдохновителей надо искать в соцсетях? Корни, кстати, вполне могут быть в России.

Кроме того, это мне одному кажется, что правоохранителям уже пора бы прекращать открывать дела только по статье «хулиганство». И начать присматриваться к статье «диверсия» — применительно к организаторам?

«Стаття 113. Диверсія

Вчинення з метою ослаблення держави вибухів, підпалів або інших дій, спрямованих на масове знищення людей, заподіяння тілесних ушкоджень чи іншої шкоди їхньому здоров'ю, на зруйнування або пошкодження об'єктів, які мають важливе народногосподарське чи оборонне значення, а також вчинення з тією самою метою дій, спрямованих на радіоактивне забруднення, масове отруєння, поширення епідемій, епізоотій чи епіфітотій, — карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...