"Это не братья, и вас никогда не простят за это", - український журналіст відкрив очі росіянам (відео)

Український журналіст Дмитро Гордон прокоментував свій виступ на КремльТБ, в якому він розповів про злочини російської влади проти України.

Дмитро Гордон

За словами Гордона, росіянам потрібно було пояснити, що їм брешуть, передають Патріоти України з посиланням на 112 канал.

"Россиянам надо сказать, на мой взгляд, прямо в эфире, что вас оболванивают, что вы пошли войной на некогда братское государство, что у нас 10 тысяч убитых людей, что у нас ни одного маленького городка, где бы не было ряда свежевырытых могил, в которых лежат молодые ребята, погибшие на своей земле, защищая свою землю... Что у нас вернулось очень много ребят из АТО без рук, без глаз, без ног, что у нас много детей, в конце концов, не родилось из-за этого. Что вы, почувствовав нашу слабость, когда трижды судимый дважды сидевший президент сбежал, пришли к нам, забрали то, что плохо лежало. И это братская страна, как вы себя называли? Какие же это братья? Это не братья, и вас никогда не простят за это", – підкреслив Гордон.

Журналіст стверджує, що росіяни почули і зрозуміли його посил. "И когда я получил гарантии, что мне дадут это сказать, я это сказал. Меня услышали, судя по огромному количеству откликов из России на моей странице в Facebook. Мне пишут: "Никто с нами так еще не говорил". Это было сказано простым языком, без истерики. Это заняло пять минут.... Все, что я хотел сказать этим негодяям, я сказал... Если я зародил сомнения у россиян, которые слепо верят своему руководству... Мне нравится, что я это сделал. Это надо было давно сказать", – відзначив Гордон.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...