"Это позорище! Позорище, что ни один человек не наказан!", - відомий волонтер про вироки тим, хто кликав "русский мир" в Україну

Справи проти прихильників "русского мира" в Україні практично ніколи суди не доводять до вироків, а найчастіше правоохоронці навіть не оголошують про підозру.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів відомий волонтер, координатор проекту "Стоп терор", який займається дослідженням та документуванням свідчень російської агресії в Україні Семен Кабакаєв, передають Патріоти України.

"Такі люди, як Голенко, Єфремов, Ахметов, Штепа та інші, які були творцями потрібного Росії інформаційного поля в 2014 році і сприяли всьому тому шабашу, досі не покарані. Сів якийсь проклятий Топаз, Штепа вийшла, Єфремов сидить у СІЗО, вироків немає... Це позорище, люди! Позорище, що жодна людина не покарана!" – зазначив Кабакаєв.

За його словами, така ситуація обурює суспільство і підвищує градус невдоволення. "Справа може тривати два, три або чотири роки, я нормально до цього ставлюся, але для того, щоб вона почалася, потрібно хоча б підозру оголосити комусь! А ми ж нічого такого не бачимо. Коли це почнеться? Минуло чотири роки, а результату немає. Генпрокуратура і МВС програють, а градус невдоволення в суспільстві зростає, це не дуже добре", - резюмував Кабакаєв.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...