"Это "русский мир", детка. Москва вас сольет сразу же после использования", - Цимбалюк про те, що чекає терористів "Л/ДНР"

Український журналіст Роман Цимбалюк попередив усіх шанувальників "русского мира" про те, що Росія "зіллє" їх відразу ж після використання.

Роман Цимбалюк

Відповідне звернення Роман Цимбалюк написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Таким чином він прокоментував інформацію про те, що терористів з українськими паспортами видворяють із Росії. "На самом деле, почему эти головорезы не нужны России, понятно, это только в историях про славянского мальчика эти ребята могут быть "героями", на практике они грабят и убивают, в том числе и на российской территории. Вывод для коллабарантов, рядовых и элитных (занимающихся политикой) прост: РФ вас сольет сразу же после использования. Это "русский мир", детка. В реальности он сильно отличается от ТВ картинки", - попередив Цимбалюк.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...