То шапочки в Давосі, то "перша леді": Кандидат у президенти весь час шукає пригод на свою... кампанію

Правоохоронці перевіряють законність появи агітації за кандидата у президенти України Ігоря Шевченка задовго до офіційної появи його виборчого фонду.

Член Центральної виборчої комісії (ЦВК) України Ірина Єфремова звернулася до Міністерства внутрішніх справ із проханням перевірити законність появи агітації кандидата у президенти України, екс-міністра екології Ігоря Шевченка, передають Патріоти України з посиланням на LB.ua.

У документі, який опублікувало видання, ідеться, що передвиборча агітація офіційно починається на другий день після реєстрації кандидата у ЦВК, її мають оплачувати із виборчого фонду. Фонд офіційно з'явився 18 січня. Зразки агітації за Шевченка комісія отримала 9 січня.

Журналісти припускають, що йдеться про білборди з написом: "Хочеш стати дружиною президента? Ігор Шевченко шукає кохану".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...