"Это вам не кран", или Почему Германия не спешит бить по РФ новыми санкциями", - Deutsche Welle

Німеччина домагається "від обох сторін стриманості і зниження ескалації", заявили в німецькому зовнішньополітичному відомстві.

У Берліні заявили: суперечки про те, щоб вдарити по Росії новими санкціями за її напад в Чорному морі на українські кораблі, "трохи передчасні", а самі обмежувальні заходи - «не водопровідний кран, який відкривають і закривають при потребі". Такі слова неназваного чиновника з МЗС ФРН передає Deutsche Welle, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Введение новых санкций против РФ возможно лишь при одобрении их всеми странами ЕС, напомнил пресс-секретарь федерального правительства Штеффен Зайберт, и потому сначала нужно провести переговоры внутри Евросоюза. Он не берется предсказывать их результат.

У канцлера Ангелы Меркель напомнили, что действующие санкции ЕС против российских оккупантов будут действовать по меньшей мере до 31 января.

При этом как у нее, так и в МИД ФРГ отклонили призыв посла Украины в Берлине усилить давление на Москву и направить военные корабли в Черное море для разблокирования Керченского пролива. Зайберт говорит, что "сейчас самое главное - это сдержанность и диалог".

Киев уже высказал несогласие с позицией Берлина – свести все к "конфликту на уровне погранслужб". Посол Андрей Мельник заявил, что такая позиция приведет к потере внимания к акту агрессии в мире, а также снижению статуса инцидента до уровня локального."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...