Той самий кат Маріуполя: Кадровий військовий Путіна подався до Африки, передавати безцінний досвід нищення цивільних

У мережі з'явилися фото російського офіцера Олега Кувшинова, який в даний час знаходиться в Центрально-Африканської республіки, а в 2015 році організував обстріл Маріуполя з РСЗВ «Град».

Росіянина ідентифікував болгарський користувач Twitter Косто Грозєв, передають Патріоти України.

Український ресурс «Миротворець» включив Кувшинова в список клієнтів розділу «Чистилище».

У 2015 році група Bellingcat ідентифікувала особистості російських офіцерів, які організували в 2015 році обстріл Маріуполя з РСЗВ Град. За даними журналістів, до теракту безпосередньо причетні дев'ять кадрових військовослужбовців ЗС РФ, в тому числі генерал, два полковника і три підполковника.
У свою чергу Україна офіційно подала аудіо- і відеодані про обстріл в Міжнародний суд ООН в Гаазі.

Відзначимо, що в даний час в в Центрально-Африканській республіці діють табори для підготовки бойовиків ПВК Вагнера, а кадрові російські офіцери знаходяться там в ролі інструкторів місцевих військових. Напередодні в цій країні вбили членів російської знімальної групи, які прибули знімати фільм про найманців.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...