Толерантність: Супермодель та гей стануть ведучими "Євробачення-2019"

Вибір чотирьох ведучих став не випадковим, кожен з них має велику армію прихильників в Ізраїлі і далеко за його межами.

Оргкомітет конкурсу «Євробачення-2019», який пройде в Тель-Авіві (Ізраїль), назвав імена ведучих шоу. Ними стали відомі персони: супермодель Бар Рафаелі, продюсер Ерес Тал, телеведучі Асі Азар і Люсі Айоуб, передають Патріоти України.

Бар Рафаелі - одна з перших ізраїльських моделей, що з'явилася на обкладинці модного американського видання Sports Illustrated Swimsuit. У 2012 році вона створила власне телешоу моделей, була ведучою кількох популярних проектів, в тому числі ізраїльської версії «Х-фактора».
Ерес Тал - в 2018 році коментував конкурс «Євробачення» в Ізраїлі. У Ереса 25-річний досвід роботи на телебаченні. Він продюсував і був ведучим кількох праймових шоу, в тому числі, ізраїльської версії «Великого брата». Ерес відомий як творець шоу «Великий льох», проданого в 23 країни світу!
Асі Азар - один з найвідоміших ізраїльських телеведучих. Він входить в топ-100 найвпливовіших гей-персон в світі за версією журналу «OUT».
Люсі Айоуб - подаюча надії зірка нового покоління, що здобула популярність завдяки власному блогу на YouTube.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...