Томос для України: Улюблена газета Путіна у відчаї та люті на Вселенського патріарха

Російські ЗМІ влаштували справжню істерику після отримання Україною Томосу про автокефалію, взявшись цитувати роздратовані і злісні заяви російських церковнослужителів.

Українців в соціальних мережах буквально підірвало повідомлення російського видання "Комсомольская правда", де журналісти відкрито називають надання Варфоломієм автокефалії для України "гріхом" в переддень Різдва, підтверджуючи повну духовну незалежність Києва від Москви з сьогоднішнього дня. Повідомлення російських ЗМІ опублікував на своїй сторінці відомий журналіст Денис Казанський, викликавши величезну кількість іронічних коментарів українців з приводу реакції росіян, передають Патріоти України.

"Комсомольская правда пишет, что патриарх взял на душу грех. Ахахаха", - з іронією відзначає він.

"Пусть мне эти безбожники из КОМСОМОЛЬСКОЙ "правды" ткнут пальцем в Библии, где говорится, что духовная независимость является грехом. Такого в Библии нет. Зато, там говорится не убий и не преступай межу соседа своего. Грех - это незаконно ехать в соседнюю страну убивать тот народ", - пишуть люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...