У тісто для пельменів йде борошно, яйця і вода. Можна додати також інші інгредієнти, але це зовсім не обов'язково, "на любителя", передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:
"Замес теста на домашние пельмени должен быть таким, чтобы его впоследствии можно было раскатать в тонкий пласт. Пельмени с тонким тестом - самые вкусные.
Готовое тесто разделяют на несколько равных частей и раскатывают каждый в жгут. Далее его нарезают на маленькие кусочки, которые нужно раскатать скалкой в круг, диаметром около 5 см. Форма классических пельменей - круглая. Добиться нужной под силу обычному стаканчику с острыми краями, а полученные обрезки снова раскатывают в пласт.
Мы расскажем о самых популярных рецептах теста для пельменей. Как уже говорилось выше, замес всегда делается на воде, кроме того можно использовать сметану, растительное масло.
1. Нежное тесто для пельменей
Ингредиенты:
Приготовление:
2. Заварное тесто для пельменей
Ингредиенты:
Приготовление:
3. Тесто для пельменей на сметане
Ингредиенты:
Приготовление:
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...