Торжество "правосуддя": На одного відмазаного коллаборанта стало більше - Казанський (відео)

У Луганській області суд виправдав колишнього "міністра вугільної промисловості" ЛНР "Сергія Баранова.

Сергей Баранов

"О том, что в суде все договорено и приговор будет оправдательным, было известно еще до вердикта. Источник в Луганской области сообщил мне это еще в понедельник." - пише відомий журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу:

"Баранов в 2014 году налаживал коррупционные схемы поставок угля через линию фронта и был в доле с украинскими чиновниками из Минугля, которые в итоге его и вытянули.

Многочисленные доказательства того, что Баранов был членом группировки "ЛНР", суд не принял. Интернет-источники суд доказательствами не посчитал. Даже десятиминутное интервью Баранова сепаратистскому каналу "Луганск 24", выложенное на ютубе, не стали брать в расчет.

Так что поздравляю, теперь у нас на одного отмазанного коллаборанта стало больше."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...