Трагедія на Київщині: Дикий кабан став причиною смерті трьох осіб

ДТП за участю двох Renault і тварини сталося в ніч на четвер, 25 травня, на дорозі Біла Церква - Сквира неподалік від села Шамраївка Київської області.

Фото: Національна поліція

За попередніми даними, повідомили в прес-службі київського обласного главку Нацполіціі, 40-річний водій Renault Logan намагався об'їхати дикого кабана, який раптово вискочив на проїжджу частину. Але, на швидкості автомобіль занесло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з автомобілем Renault Kangoo під керуванням 46-річного жителя Сквирського району, інформують Патріоти України.

Удар був настільки сильний, що обидва автомобілі Renault в буквальному сенсі перетворилися на купу металу.

На жаль, в результаті того, що сталося, 40-річний водій і 23-річний пасажир Renault Logan, а також 48-річний пасажир Renault Kangoo від отриманих травм померли на місці ДТП. У той же час медики «швидкої» з важкими травмами терміново доставили в Сквирську центральну лікарню 46-річного водія та 41-річного пасажира Renault Kangoo. За їх життя зараз борються лікарі.

Також на місці ДТП загинув і звір, який міг стати причиною смертельного зіткнення.

Зараз поліція Київської області в рамках розпочатого кримінального провадження з'ясовує всі причини того, що сталося.


Фото: Національна поліція

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...