Трагедія на Тернопільщині: На шкільній сцені померла дівчинка

За попередніми даними судово-медичної експертизи, причиною смерті стала гостра серцева недостатність.

Школярка знепритомніла просто на сцені під час новорічного ранку у школі. На жаль, медикам врятувати її життя не вдалося. Трагедія сталася у селі Бариш Бучацького району 28 грудня. Про смерть учениці повідомляє у соцмережі Facebook депутат Бучацької міськради Анатолій Дубина, передають Патріоти України.

"Вчора, 28 грудня 2018 року, в Бариській ЗОШ І-ІІІ ст. раптово померла учениця цієї школи. На даний момент є наступна інформація від директорки школи, Ільніцька Лариса Анатоліївна: "28 грудня в школі проводились заходи до новорічно-різдвяних свят, учні 5-8 класів проводили новорічний ранок до 14 год і Даринка, учениця 6 класу брала активну участь. З 15 год розпочалося новорічне свято для учнів 9-11 кл і Даринка була на цьому святі як глядач. Коли запросили бажаючих на сцену, Даринка виявила бажання і вийшовши на сцену відразу втратила свідомість. Вчитель і один з батьків винесли Даринку з приміщення на свіже повітря. Надавали допомогу шкільна медсестра і медсестра з педіатричного центру, робили все можливе. Не гаючи часу сільська швидка допомога в супроводі шкільної медсестри і заступника директора з виховної роботи везли Даринку на зустріч районній швидкій, з якою зустрілися на початку села", - йдеться у пості.

Інформацію повністю підтвердив Сергій Головецький, головний лікар Бучацького районного центру ПМСД. Дійсно допомога надавалася медсестрами, районна швидка забрала дівчинку вже в стані клінічної смерті. Сьогодні зранку були терміново викликані на роботу всі причетні лікарі (сімейний лікар, педіатр і т.д.), перевірено амбулаторну картку дитини, результати обстежень... виявлено, що жодними хронічними хворобами учениця не хворіла, не мала ніяких протипоказань для занять на уроках фізкультури.

За попередніми даними судово-медичної експертизи, причиною смерті стала гостра серцева недостатність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...