"Трамп - расист і шахрай": Екс-адвокат президента США дав свідчення

Дні, коли президента захищали за будь-яку ціну, пройшли, сказали в комітеті з нагляду палати представників Конгресу США.

Майкл Коен

Екс-адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен, даючи свідчення під присягою членам, назвав свого колишнього роботодавця расистом і шахраєм. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України.
Коен заявив, що Трамп був заздалегідь попереджений про витік і майбутню публікацію електронних листів зі зламаного сайту Національного комітету Демократичної партії.
Екс-адвокат також сказав, що Трамп займався планами будівництва хмарочоса в Москві навіть під час своєї президентської кампанії. У своїх свідченнях Коен назвав Трампа расистом і шахраєм. "Мені соромно за свою слабкість і недоречну лояльність, за те, що я зробив для Трампа в спробі захистити і просунути його. Мені соромно за те, що я вирішив взяти участь в приховуванні протизаконних дій Трампа замість того, щоб прислухатися до своєї совісті. Мені соромно, тому що я знаю, хто такий містер Трамп. Він расист. І шахрай", - заявив Коен.
"Країна бачила, як він обхожує прихильників переваги білої нації і фанатиків. Ви чули, як він називав іноземні держави смердючими дірками, - продовжив свідок.- У приватному житті він ще гірше".
Трамп, який перебуває у В'єтнамі, знайшов час, щоб відволіктися від переговорів з північнокорейським лідером Кім Чен Ином в Ханої, щоб відреагувати в Twitter на слова свого колишнього помічника, і написав, що той бреше, щоб скоротити час ув'язнення.
"Президент називав мене щуром. Мене звуть Майкл Дін Коен", - сказав екс-адвокат Трампа.
"Після сьогоднішніх слухань ми продовжимо збирати документи і свідчення в нашому пошуку правди, - заявив голова комітету Елайджа Каммінгс. - Покази Коена - це початок процесу, не завершення. Дні, коли цей комітет захищав президента за всяку ціну, пройшли".
Колишній юрист, днями позбавлений адвокатського звання рішенням Верховного суду, зазначив, що в 2007 році, коли він погодився працювати на Трампа, він не міг уявити собі, що той одного разу буде балотуватися на пост президента, як сказав Коен, ведучи кампанію на платформі ненависті і нетерпимості, і що він в результаті переможе.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...