Трамп дав підлеглим дуже чіткі вказівки щодо відносин з Росією

Глава Білого дому Дональд Трамп вибрав політику уникнення конфліктів з Росією, проте продовжує зберігати тверду позицію США щодо спроб Москви дестабілізувати ситуацію в Україні.

Герберт Макмастер

Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Герберт Макмастер, - передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Президент дав нам дуже чіткі вказівки щодо наших відносин з Росією. Він визначив нашу дуже потужну позицію на Близькому Сході і в Україні, зокрема, в протистоянні дестабілізуючій поведінці РФ", - підкреслив радник американського президента.

Він висловив переконання, що санкції проти РФ, введені за її агресію в Україні, мають свій вплив.

"Я думаю, для Росії стає зрозумілим, що не в її інтересах зберігати цей конфлікт в Україні", - зазначив Макмастер.

Він підкреслив, що це не тільки економічні втрати від санкцій, але також втрата міжнародної довіри. Проте, зазначив радник президента, Дональд Трамп хоче "забезпечити утримання від будь-якого конфлікту з Росією", оскільки це "не відповідає чиїмось інтересам".

Макмастер повідомив, що глава Білого дому також прагне сприяти розвитку можливостей для співпраці з РФ в інших сферах, де існує загальний інтерес. В тому числі, йдеться про роль Москви у врегулюванні ситуації в Сирії і північнокорейського питання.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...