Трамп не продасть Україну Путіну: Капітан 1-го рангу ВМС США про суть маневрів Трампа у Брюсселі та Хельсінкі (відео)

У Трампа накопичилося безліч неприємних запитань до керівництва ЄС, яке нібито засуджує російську агресію, але при цьому веде бізнес з Кремлем.

Гаррі Табах

Про це заявив капітан 1 рангу ВМС США Гаррі Табах, коментуючи приїзд президента США до Європи, передають Патріоти України.

"Ніхто вас (Україну - ред.) продавати не буде і обмінювати вас нема на що. Для нас важливо, що відбувається в Європі в цілому. Європа і українці кричать - Трамп їде обніматися і цілуватися з Путіним і зараз продасть Україну. А він приїжджає (на саміт) НАТО і насамперед каже їм - ви вже давно продали Україну за "Північний потік". Ви заробляєте гроші, зараз проголосуєте за наші військово-морські сили швидкого реагування, щоб ми нашими кораблями могли перекидати війська до Східної Європи. Знову за наш рахунок... А ми поки що будуємо "Північний потік", за свою оборону не платимо, заробляємо мільярди. Вас зустрічати у нас часу немає, тому що ми на футболі в Росії", - заявив Табах.

За його словами, Трамп робить Європі прозорий натяк: "Він каже - досить займатися проституцією, причому за мій рахунок".

"Я читаю, що він говорить між рядків - пані Меркель, ви не платите свої внески в НАТО, кажете, що займаєтеся біженцями, а біженці - це ті ж самі терористи, які за ці гроші роблять теракти проти нас - знову все за мій рахунок. Ви ще тут про корупцію щось говорите? А ви знаєте, що людина, яка очолює "Північний потік" - ваш колега (екс-канцлер Герхард Шредер - ред.)? Може вам, пані Меркель, це особисто вигідно, тому що ви завжди канцлером не будете, а наступна ваша робота буде на місці вашого попередника?" - заявив Табах.

Як заявив американський військовий, Трамп "відтрампив" своїх європейських партнерів: "Ті ж війни з тарифами... Трамп каже - чому "Мерседеси" і БМВ ми в Америці продаємо за ту саму ціну, що і у вас, без мита? А коли ми вам надсилаємо "Форди" - 30% берете? Порушено конкуренцію, давайте будемо чесно торгувати. І всі одразу говорять - "ви не цінуєте ваших партнерів". А за що вас цінувати? Ви в свою ж оборону не вкладаєте, заробляєте на всьому гроші, хоча ми вас захищаємо не тільки своїми грошима, але й солдатами".

"Трамп говорить таку річ - американцям набридло, що Європа використовує нас як банкомат, в який ви нічого не вкладаєте, а тільки витягуєте гроші. А потім ще його штовхає, тому що дав мало грошей або занадто повільно видавав", - пояснив Табах.

"Ніхто Україну продавати не буде... Всі кажуть - розкол у НАТО. Ну то й що? Якщо Європі більше не потрібне НАТО, може бути, треба створити інше НАТО - з тими країнами, які дають свій внесок у безпеку - Болгарія, Румунія, Україна", - уклав він.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...