Трамп продовжив санкції проти Росії, введені його попередником

Президент США Дональд Трамп підписав указ, за яким продовжується заборона фінансування культурних та освітніх обмінів з низкою країн на 2018 фінансовий рік, до числа яких входить і Росія.

Про це повідомляє прес-служба Білого дому, передають Патріоти України.

Зазначається, що санкції запроваджено в рамках закону про захист жертв торгівлі людьми та насилля.

Відтак, США не будуть надавати "негуманітарну та не пов'язану з торгівлею допомогу або дозвіл на фінансування для участі в програмах освітніх та культурних обмінів офіційних осіб і працівників урядів Еритреї, КНДР, Росії та Сирії.

Таким чином чинний американський президент залишив без зміни рішення попередньої американської адміністрації Барака Обама, яка у вересні 2016 року включила Росію до списку санаційних країн.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...