Трамп запропонував Путіну зустрітись в Білому домі

20 березня Трамп подзвонив російському колезі, щоб привітати його з перемогою на виборах президента Росії. Коментуючи бесіду, американський лідер заявив, що готовий зустрітися з Володимиром Путіним в "не надто віддаленому майбутньому".

У Кремлі розраховують, що США не відмовляться від пропозиції обговорити можливість проведення зустрічі президентів РФ і США Володимира Путіна і Дональда Трампа, заявив помічник президента РФ Юрій Ушаков, передають Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс".
"Когда наши президенты беседовали по телефону, то Трамп предложил первую встречу провести в Вашингтоне, в Белом доме", - сказав він журналістам на брифінгу.
Відповідаючи на питання, коли ця зустріч може відбутися - в першій половині року або в другій, Ушаков сказав: "Нет, это не обсуждалось". "Это достаточно интересная и позитивная идея", - додав Ушаков.
Помічник російського лідера підкреслив, що з 20 березня, коли відбулася телефонна розмова, конкретних обговорень питання про можливу зустріч не велося.
20 березня Трамп подзвонив російському колезі, щоб привітати його з перемогою на виборах президента Росії. Коментуючи бесіду, американський лідер, заявив, що він готовий зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним в "не надто віддаленому майбутньому".
Як повідомила потім газета The Washington Post з посиланням на неназваних співробітників адміністрації США, високопоставлені радники Дональда Трампа не очікували від нього заяв про можливу швидку зустрічі з Путіним. За словами представників американської адміністрації, у них навіть немає інформації про те, що Трамп і Путін будуть перебувати одночасно в одній країні до листопада, коли як очікується, обидва лідери відвідають саміт G20 в Аргентині.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...