Трампгейт: Спецпрокурор Мюллер взявся за особистого друга Путіна

Члени команди спецпрокурора США Роберта Мюллера в березні 2018 року перевірили російського олігарха Віктора Вексельберга, оглянувши його електронні пристрої через підозри в причетності до фінансування виборчої кампанії американського президента Трампа.
Віктор Вексельберг

Зазначається, що спілкування спецагентів із мільярдером сталося прямо в аеропорту Нью-Йорка, куди він прилетів приватним бортом, передають Патріоти України з посиланням на The New York Times.

Приводом для підозр Вексельберга стала його присутність на церемонії інавгурації Трампа. Запрошення туди олігарх із Росії отримав від свого двоюрідного брата і за сумісництвом партнера по бізнесу, громадянина США Ендрю Інтратера. Примітно, що він зробив пожертву в $250 тис. на інавгурацію новообраного президента США.

У зв'язку з цим команда спецпрокурора Мюллера також опитала чоловіка. Слід зазначити і той факт, що Інтратер обіймає посаду виконавчого директора інвестиційної фірми Columbus Nova, ключовим клієнтом якої є корпорація "Ренова", що належить Вексельбергу.

За інформацією Telegram-каналу "Незигарь", крім усього, американських детективів цікавив бізнес Вексельберга на Кіпрі, який вважається "магнітом для вивезення грошей з Росії". Зокрема, мова йшла про Банк Кіпру і про його зв'язки з людьми з адміністрації Трампа. Так, команда Мюллера підозрює, що через Банк Кіпру йшло фінансування виборчого штабу Трампа, а одним з бізнесменів, які контролюють цю фінустанову, є саме Вексельберг.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...