Транссексуальний "нащадок" Єльцина готовий поборотись за трон "батька"

Транссексуал із Пермського краю Росії Олександра Селянинова, яка раніше була чоловіком, заявила, що є дитиною колишнього президента Росії Бориса Єльцина.

Олександра Селянинова

Про це буцімто їй повідала перед смертю мати, Валентина Івакіна, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Рідус".

Розповіла, що 1952 року пішла на танці з подружками. На той момент уже була заміжня. В міському клубі "зустріла студента свердловського УПІ Борю Єльцина".

"Мама на смертному ложі розповіла все докладно, і про те, що у неї була близькість з Борисом Єльциним, і що мій можливий батько - перший президент Росії. Я ж народився 26 вересня 1952 року. Так що за датами все збігається", - каже Селянинова.

Певні докази своєї теорії транссексуал знайшов у біографічній книзі Тімоті Колтона "Єльцин". Водночас запевняє, що не претендує на спадщину родини Єльциних. Йому просто цікаво, чи дійсно він нащадок екс-президента. Для цього готовий пройти ДНК-тест.

Олександра Селянинова – досить відома людина в Пермському краї. Народившись чоловіком, транссексуал 16 років пропрацював у МВС. Дослужився до майора. Нагороджений медаллю "За 10 років бездоганної служби". Двічі був одружений. Пішовши зі служби, став обертатися в бізнес-колах і політиці. Після 1990-х почав позиціонувати себе жінкою. У січні цього року повідомив про намір балотуватися на пост президента РФ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...