Травмований "Кузя" лежить придавлений краном: З'явилася світлина ганьби флоту недонаддержави (фотофакт)

В ніч на 30 жовтня на заводі в Мурманську в ході планових ремонтних робіт авіаносця «Адмірал Кузнєцов» сталося аварійне затоплення плавучого дока ПД-50.

Фото єдиного російського авіаносця «Адмірал Кузнєцов», який вважають одним з п'яти найгірших в історії, після аварії опублікували в мережі. Автор фото Павло Львов, передають Патріоти України.

На знімках видно, що на льотній палубі лежить підйомний кран з плавучого дока ПД-50.

Нагадаємо, в ніч на 30 жовтня на заводі в Мурманську в ході планових ремонтних робіт авіаносця «Адмірал Кузнєцов» сталося аварійне затоплення плавучого дока ПД-50. В результаті інциденту постраждали чотири людини, ще одна людина зникла безвісти. Стверджувалося, що сам крейсер не отримав серйозних ушкоджень. Однак пізніше з'ясувалося, що в обшивці корабля з'явилися величезні діри.

Користувачі Twitter обурені такою безвідповідальністю, адже плавучий док був єдиним місцем, де можна було проводити ремонт суден.

«Чтобы поднять док — нужно время. Чтобы ввести его в строй — нужно время. И на все это нужны деньги и средства. И все это задержит ремонт кораблей. При этом, что характерно, погиб человек. Причина всего произошедшего — чья-то безалаберность»; «Кран то поднимут, а вот док уже, скорее всего, никогда, а это значит что ни атмирала ни петра ремонтировать в случае чего негде. Плавдок был единственный и построен не в России», — такі коментарі залишили під фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...