"Треба було раніше...": "Вакарчук міг би потягатися з Тимошенко", - політичний оглядач

Святослав Вакарчук міг об'єднати Анатолія Гриценка з Андрієм Садовим, вважає експерт.

Святославу Вакарчуку треба було раніше заявляти про похід у політику. Про це сказав політичний оглядач Леонід Швець, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Його рейтинги падають. Про похід у президенти треба було заявляти раніше. Міг вступити у гонку й об'єднати Гриценка із Садовим. Якби утворили тріумвірат і висунули одного, могли би потягатися з Юлею. Тимошенко неможливо слухати. Вакарчука — теж. Це банальщина - "За все хороше", "Хай живе демократія", - зауважив експерт.

Зараз найбільше шансів на перемогу має екс-прем'єр, вважає Леонід Швець. "Подейкують, Порошенкові малюватимуть відсотки. Але Юля його обганяє удвічі. Тому намалювати неможливо. Та не наважаться. Бо можна потрапити за ґрати", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...