"Треба мені групу прям тут, на Донбасі, організувати. Донбас - країна чудес, у результаті обдарував мене симфонічним оркестром": Рашистка з Москви похвалилася кар'єрою в "ДНР"

Скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка регулярно їздить виступати на Донбас, розхвалила людей, які підтримують "Донецьку народну республіку".

Юлія Чичеріна

За словами артистки, Донбас є "країною чудес". Таку думку любителька терористів висловила пропагандистському виданню "Политнавигатор", передають Патріоти України.

"Ми часто їздимо на Донбас, і з'ясувалося, що кожен раз возити свою групу музикантів нелегко. Плюс військові дії, дороги, небезпечно було, і мені довелося взяти маленьку гітарку-укулеле та їздити з нею. На великі свята заїжджала група, але в основному їздила я з гітаркою. І я подумала, що треба мені групу прям тут, на Донбасі, організувати. І Донбас - країна чудес, у результаті обдарував мене симфонічним оркестром", - говорить Чичеріна.

Зокрема, їй порадили грати з музикантом Данилом Мілкою, який є прихильників "ДНР". До слова, Мілка - один з музикантів, які не покинули Донецьк після початку військових дій, - він вирішив підтримувати терористів.

"Була передача "Зірка Республіки", і там постало питання: "Знову з гітаркою мені, чи групу везти?" А навіщо когось везти, коли у нас є цілий симфонічний оркестр? Тут, у філармонії, є Данила Мілка, який бере рок-хіти, робить прекрасні інструментальні аранжування". Так ми познайомилися з Мілкою, і в репертуарі нашого творчого союзу вже дев'ять пісень. Він зробив все мої свіжі пісні - "Пісні воєнних років", - розсипалася у компліментах любителька терористів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...