Тремтіть, скрепи! - "Укроборонпром" презентував надпотужну БРМ "Мангуст" (фото)

ДП "Миколаївський бронетанковий завод", який входить до складу ДК "Укроборонпром", представив у Києві на Міжнародній спеціалізованій виставці "Зброя та безпека" свою розробку - бойову розвідувальну машину "Мангуст".

Як повідомляється на сайті "Укроборонпрому", машина призначена для ведення розвідки боєм і вогневої підтримки бойових підрозділів, передають Патріоти України.

"Мангуст" уже викликав підвищений інтерес у Польщі.

"Двовісна БРМ має колісну формулу 4х4 та незалежну торсійну підвіску, яка забезпечує підвищену прохідність техніки. "Мангуст", завдяки новому дизельному двигуну IVECO, здатен розвивати на шосе швидкість до 100 км/год та долати водні перешкоди", - йдеться в описі.

"Машина обладнана додатковими бічними, верхнім і заднім люками. Це дозволяє десанту безперешкодно висаджуватися. Збільшення лобового захисту й установка додаткових листів броні забезпечують захищеність екіпажу. Всі комплектуючі, за винятком двигуна, українського виробництва", - написано в повідомленні.

Як зазначив у Facebook президент України Петро Порошенко, нова техніка має посилені бойові характеристики, що значно підвищує надійність і вогневу міць військових машин. "Що дуже важливо, - підприємствам "Укоборонпрому" вдалося відмовитися від комплектуючих російського виробництва, замінивши їх на вітчизняні та виробництва країн-членів НАТО", - наголосив президент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...