Тремтіть, скрепи! - З'явилася важлива новина про український ракетний комплекс "Нептун"

Виготовлено нове шасі для вітчизняного ракетного комплексу.

Український виробник вантажної і спеціальної техніки АвтоКрАЗ удосконалив техніку для вітчизняного ракетного комплексу Нептун, передають Патріоти України з посиланням на Український мілітарний портал.

Нове повнопривідне шасі КрАЗ-7634НЕ колісної формули 8х8 відвантажили в перших числах 2019. Очікується, що на шасі КрАЗ-7634НЕ буде виконана пускова установка ракетного комплексу Нептун, відповідні роботи з дообладнання будуть проводитися на одному з підприємств українського оборонно-промислового комплексу.

"Автомобільна шасі, вантажопідйомністю 27 т, призначене для монтажу важкого спецобладнання. Від своїх попередників він відрізняється більш потужним - 460 к.с. - двигуном і автоматичною коробкою передач, максимальний крутний момент якого розрахований на 2500 Н/м. Таке агрегатування спільно з прохідної трансмісією дозволяє реалізувати високі тягово-динамічні характеристики автомобіля. Також на вимогу замовника вихлопна система розміщена між 1 і 2 мостами з вихлопом на праву сторону по ходу руху автомобіля, а замість двох паливних баків прямокутної форми по 350 л встановлені два по 165 л круглого перерізу ", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...