"Тренер" з пікапу під час навчання вбив свого учня

У теоретичній ситуації, де хлопець захищає дівчину, ніж у руках хулігана виявився справжнім.

У Москві молодий хлопець загинув під час виконання завдання свого пікап-тренера. Як повідомляє Telegram-канал Mash, 24-річний хлопець на ім'я Ренат разом з друзями вирішив навчитися доглядати за дівчатами і «отримати перепустку за френдзону», передають Патріоти України.

Хлопці знайшли тренера, «гуру пікапа і саморозвитку» Бориса Маркіша. Він люб'язно погодився навчити хлопців за 75 000 рублів. «Одним із завдань була самооборона. Точніше, теоретична ситуація, де до вашої дівчині на вулиці чіпляється хуліган. Ренат був у ролі захисника, Маркіш — в ролі хулігана. На жаль, в цій теоретичній ситуації, ніж у руках хулігана виявився чомусь справжнім», – йдеться в повідомленні.

Під час відпрацювання прийомів Борис встромив зброю в груди Рената, і молодий чоловік помер до приїзду швидкої. Вчителя забрала поліція. За його словами, усе це жахливе непорозуміння і випадковість.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...