Третя світова? - На Росії заговорили про війну Путіна з новими країнами

У разі початку масштабної війни з НАТО Росія в першу чергу атакує Румунію, Польщу, Естонію, Латвію, Литву та інші країни Центральної та Східної Європи.

Про це йдеться в матеріалі видання "Російська сімка", який був опублікований з таким агресивним заголовком: "Які європейські країни в разі початку війни Росія буде бомбити в першу чергу", передають Патріоти України.

Повідомляється, що для нанесення першого удару, який припаде на центрально-східну Європу, Росія використає авіацію (близько 70 бойових літаків) і тактичні ракетні комплекси "Іскандер-М.

Також автор стверджує, що в Прибалтиці "найважливішою метою для російських ударів стане так званий Сувалкський коридор - ділянка кордону Литви з Польщею шириною 60 кілометрів. Для НАТО це єдиний сухопутний коридор для перекидання підкріплення в Прибалтику".

Передбачається, що в разі війни Росія "спробує вивести з ладу залізничну гілку, що проходить через Калінінградську область та з'єднує Литву з Польщею, і перешкодити пересуванню по двом шосе".

Найбільше Путін, на думку автора, боїться Польщі, яку називає "одним з основних союзників США по НАТО в Європі". "Першочерговими цілями російських ракет в Польщі стануть і елементи системи протиракетної оборони в селищі Радзіково, а також логістична база НАТО у села Повідз", - сказано в матеріалі.

Останньою, не менше небезпечною країною для РФ, бачиться Румунія і база протиракетної оборони США в Девеселу, яка "дозволяє НАТО не тільки відслідковувати російські міжконтинентальні ракети, а й завдавати ударів, в тому числі з використанням ядерних боєголовок, по південних регіонах Росії".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...